Skip to main content

Catering

Zoekt u een catering? Van borrelplank tot lunch en ook voor een diner bent u bij ons aan het juiste aders!

Borrelplanken

We maken bij de ster borrelplanken en borrelborden voor elk gewenst aantal personen. De plank met bakjes mag u van ons lenen en wij maken deze op met onze overheerlijke producten. Op de plank liggen: Hollandse kazen, buitenlandse kazen, tapas, charcuterie. Heeft u een allergie of houdt u bijvoorbeeld niet van blauwe kaas of iets anders. Geef dit dan van te voren eventjes aan. De borrelplank kost €7,95 per persoon. Borrelplanken dienen 1 dag van te voren besteld te worden zodat u verzekerd bent van het lekkers.

Lunch

Zoekt u belegde broodjes? Ook deze kan u bij ons 1 dag van te voren bestellen. Klik op de bestellijst van de Catering en u ziet een compleet overzicht van onze mogelijkheden. Let op deze moeten 1 dag van te voren worden besteld in verband met de voorbereidingen.

Traiteur

Bij de Ster kaas en culinair maken we veel producten zelf. Denk bijvoorbeeld aan hartige hapjes, amuses, quiches en focaccia. Klik op bestellijst catering voor een compleet overzicht.

Catering op maat?

Zoekt u voor een feestje een catering op maat? Dat kan! Maak een afspraak per mail of telefoon en wij adviseren u graag wat onze mogelijkheden zijn.

Bestellijst algemeenBestellijst feestdagen 2023 (December)Bestellijst Pasen